0342 - 79 90 43

Ongediertebestrijder nodig in Barneveld?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Barneveld

Een paar fruitvliegjes in uw huis, een mug die u uit uw slaap houdt of een hinderlijke bromvlieg die maar om u heen blijft cirkelen. Het is vervelend, maar eenvoudig te negeren of zelf op te lossen. Dat wordt anders als het om grote hoeveelheden van deze insecten gaat. Dan is het nodig om in te grijpen. U wilt immers niet dat uw hele huis onder de uitwerpselen komt te zitten, of dat er bacteriën of schimmels worden verspreid. In de regio Barneveld lossen wij uw problemen met muggen, vliegen en rioolvliegjes op. We helpen u graag!

Muggenoverlast stoppen

Vooral in de zomer komt het regelmatig voor: u slaapt bijna, totdat er een mug om uw hoofd begint te zoemen. Een enkele mug is nog wel te vangen, maar als het er veel zijn, wordt het een ander verhaal. Wij zijn u bij muggenoverlast in Barneveld met plezier van dienst. We komen naar u toe en zorgen ervoor dat de plaag stopt.

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegen worden ook wel motmuggen genoemd. Als u last heeft van deze beestjes, is de kans zeer groot dat u met een rioollekkage te maken heeft. Motmuggen houden van vochtige plaatsen en vermenigvuldigen zich snel in rioolslib of stilstaand troebel water. Een lekkend riool is dan ook de ideale plek voor hen om zich snel voort te planten. Voor u het weet zwermt het van dit ongedierte in uw huis! Uit het riool kunnen ze bovendien viezigheid en bacteriën met zich meenemen. Ook afvoerputjes en gootstenen zijn plekken waar rioolvliegjes zich vaak ophouden.

Voor bestrijding is het noodzakelijk dat de bron van de problemen wordt aangepakt. Neem daarom contact met ons op. We komen in Barneveld bij u langs en zorgen ervoor dat de problemen met de motmuggen worden opgelost. Voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes kunt u altijd op ons rekenen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Ons werkgebied

Ede, Amersfoort, Maarsbergen, Leerdam, Utrecht, Nieuwegein, Hilversum, Woerden, Aalsmeer, Muiden, Haarlem, Amsterdam en omgeving.

Waarom Barneveld Ongediertebestrijding?

  • Duidelijke en eerlijke communicatie
  • Service- en klantgericht
  • Focus op snel en waarneembaar resultaat

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Kakkerlakken bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Rioolvliegjes bestrijden
• Tapijtkever bestrijden
• Huistofmijt bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• En meer

Werkgebied

Ede, Amersfoort, Maarsbergen, Leerdam, Utrecht, Nieuwegein, Hilversum, Woerden, Aalsmeer, Muiden, Haarlem, Amsterdam en omgeving.

Hoofdvestiging